Et intuitivt flot brugervenligt online skrivesystem

Danmarks fedeste skrivesystem

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Masterlogin, lærerlogin og elevsidelogin

3 login niveauer

Hver elev i bogen får deres egen side og et unikt login til denne side. Det vil sige, at en klasse på 20 elever vil få tilsendt 20 logins – et til hver elevside. I kan herefter helt selv bestemme, hvordan I vil dele disse logins ud samt hvem, der skal skrive om hvem.

Der er mulighed 3 login niveauer:

  1. Elevsidelogin: Dette login har adgang til den enkelte elevside
  2. Lærerlogin: Dette login har adgang til alle elevsider i den pågældende klasse/opdeling.
  3. Masterlogin: Dette login har adgang til alle elevsider i alle klasser/opdelinger.

Ved at gøre brug af vores online skrivesystem, kan i spare en hel del ressourcer og tid, da systemet sørger for kun at vise indhold til de korrekte personer. Det sikrer samtidig det samme layout på alle elevsider, så i får en flot blå bog med en rød tråd igennem layoutet.

Features

Vores online skrivesystem har en lang række features, som gør processen nem for jer. Herunder kan i læse nogle af dem.

Hver elevside har kun én side, med mindre andet er aftalt. Der er en begrænsning på hvor mange tegn, man kan skrive per elevside. Denne begrænsning vil fremgå i øverste højre hjørne, når man logger ind på en elevside.
Det er super hurtigt at finde den rette elevside! Masterlogin har en søgefunktion, hvor man kan søge efter navnet på eleven eller brugernavnet tilknyttet den pågældende elev.

Ud fra hver elev kan man trykke på “Ret, rediger og lås”. Dette åbner den pågældende elevside, hvor man retter på alt indhold, som eleverne har skrevet på siden.

Nederst på den pågældende elevside kan man trykke på “Lås side”, hvilket vil låse elevernes adgang til denne side.

Ønsker man at låse siden op for elevadgang igen kan man trykke på “Lås side op”.

Har I mange elever, eller ønsker I blot en hurtigere vej end at søge på hver elev, kan I benytte jer af vores “Se, ret og lås alle sider samtidig” funktion, som viser alle elevsider. Her kan I scrolle igennem samtlige elevsider og trykke på enten “Gem og lås side” eller på “Lås side op”.
Med masterlogin, kan I uploade jeres egne designede ekstra sider under fanen “PDF upload”. I kan lægge lige så mange ekstra sider ind, som I har lyst til, så længe der er aftalt et ca. antal med os på forhånd. Man skal dog være opmærksom på, at det udelukkende er pdf-filer, der kan uploades, og at det skal være i samme format som resten af bogen, altså A4 eller A5 afhængigt af, hvilket format I har valgt.

Det er ikke alle elever, som har de samme oplevelser. Derfor er det heller ikke altid alle, som har indhold til hvert enkelt faktafelt eller kategorifelt.

Vi har derfor sørget for, at alle overskrifter uden indhold, bliver slettet automatisk, så ingen får en blå bog med tomme felter.

Kun fantasien sætter grænser

I bestemmer selv overskrifterne i jere blå bog

Når I bestiller en blå bog, skal I vælge overskrifterne:

I kan vælge 1-3 faktafelter, som eksempelvis kan være snapchat, klasse, hus, adresse eller andet. Jeres faktafelter kan ses på billedet under vedkommendes navn.

I kan vælge 1-7 kategorifelter, som udgør størstedelen af hver elevside. Det kan eksempelvis være “3 ting på en øde ø”, “Scoringer”, “Klassens…” eller andet. Dette fylder størstedelen af siderne.

Kontakt

Sider

Om bøgerne

Om skrivesystemet

Inspiration

Om os

Bestil her

Send os en besked

×
×

Cart