Bliv inspireret her

Få inspiration til jeres blå bog

Få ideer og inspiration til at lave en fed blå bog, som bliver ved med at være sjov, hyggelig, pinlig og alt det en blå bog kan være.
En blå bog er et sjovt minde at dele med sine venner og klassekammerater nu men også til reunion om 10 år.

Hvad kan en blå bog indeholde?

Hos os kan jeres blå bog indeholde lige det i har lyst til. Alle elever har selvfølgelig en side med en faktaboks og de overskrifter i har valgt som i kan læse mere om her.
Men i kan sagtens få mere med i jeres blå bog, da i kan uploade ekstra sider i det online skrivesystem. Det kunne fx være:

 • Billeder
  Et billede siger mere end tusind ord, så hvorfor ikke uploade sider med klassebilledet fra 1. klasse, sjove billeder fra klassefesten og lejrskolen, billederne fra første skoledag ved siden af jeres nyeste fotos eller måske bare billederne der fortæller lige netop om jeres skolegang.
 • Forord
  Klasselærer, rektoren, elevrådsformanden eller en helt anden vil måske give jer nogen kloge ord med på vejen. Skriv nogen forord på side 1, der giver stof til eftertanke eller måske et smil på læben.

Hvilke overskrifter kan jeg vælge?

I kan selvfølgelig vælge lige dem i har lyst til. Men vi har selvfølgelig samlet et par ideer i kan bruge, hvis i har lyst. Husk at vores smarte skrivesystem helt automatisk sletter de overskrifter, der ikke bliver brugt på hver enkelt person. Så hvis du ikke lige fik lavet de vilde scoringer i denne omgang skal du ikke være nervøs – vi sletter overskriften hos dig 😉

 • Intro til personen
  En kort beskrivelse af hvem personen er.
 • Førstehåndsindtryk
  Hvad tænkte du, første gang du mødte personen?
 • Rolle i klassen
  Hvilken rolle har vedkommende spillet i klassen? Var det klassens klovn? Scorekarlen? Stræberen?
 • Scoringer
  En uundgåelig kategori i de fleste blå bøger, og en god måde at få afdækket diverse kærlige eskapader, hvad enten det er fra klasselokalet eller fra byturen.
 • Bommerter
  Er der blevet sagt noget helt skørt under undervisningen eller har personen dummet sig til en af klassefesterne? Kategorien bommerter er en fantastisk mulighed for at lave lidt sjov med hinanden.
 • 3 ting på en øde ø
  Endnu en klassiker. Hvad ville vedkommende tage med sig på en øde, hvis personen skulle bo der resten af livet?
 • Om 10 år
  Hvad er fremtidsscenariet for vedkommende? Har personen fået sig en uddannelse? Er han/hun blevet gift? Fået 3 børn? Hvor er personen henne i livet?
 • Citater
  Er personen kendt for altid at sige den samme sætning? Måske tror personen at lige netop hans citat bliver skrevet ned i historiebøgerne en dag – eller måske bare i en blå bog.

Kontakt

Send os en besked

×
×

Cart