fbpx

Log ind

Handelsbetingelser og privatlivs politik hos Din Blå Bog I/S

Handelsbetingelser

Bestilling

Bestilling foretages via kontaktformularen på https://dinblaabog.dk/ eller via mail. Når kunden afgiver sin ordre og accepteres det samtidig, at Din Blå Bog med det samme kan påbegynde fremstilling af varerne.

Priser

Alle priser er inklusiv 25% moms.

Betaling

Betalingen sker via en samlede faktura, til den person der har afgivet ordren medmindre andet er skrifteligt aftalt. Betalingen skal ske inden den angivende forfaldsdato.

Reklamation

I tilfælde af reklamation (fejl eller mangler på varen) skal dette meddeles til Din Blå Bog seneste 14 dage efter modtagelse.

Reklamation skal meddeles via e-mail [email protected].

Specialfremstillede varer, som blå bøger kan ikke returneres. Ved afgivelse af ordrer på disse varer accepteres det, at fremstilling påbegyndes med det samme. Din Blå Bog indestår for indsamling af data samt trykning af Blå Bog. Din Blå Bog har ansvaret for trykningen og bogens kvalitet. Eleverne/skolen skriver og godkender selv teksterne og skal organisere dette. Eleverne/skolen har således ansvaret for indholdet af teksterne.

Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og annoncer. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles sådanne oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der er præciseret i oversigten nederst på denne side.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [  [email protected]  ]. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publicere af:

Din Blå Bog I/S
Valdemarsgade 2, 3. tv.
5000, Odense C
Telefon: 26 81 75 94
Email: [email protected]

Tredjeparter

Tredjeparter med adgang til cookies og information om brug af dette site:

Morningtrain Aps
Rugårdsvej 55A, 1. tv, 5000 Odense

Telefon: 71 99 55 30
Email: [email protected]

Har du spørgsmål? Giv os et kald eller send os en mail!

Sebastian Juel Hemmersam

Daniel Risvig Borg

Valdemarsgade 2, 3. tv

5000 Odense C

CVR: 37346152

Handelsbetingelser & Privatlivspolitik