fbpx

Log ind

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Bestilling

Bestilling foretages via kontaktformularen på https://dinblaabog.dk/ eller via mail. Når kunden afgiver sin ordre og accepteres det samtidig, at Din Blå Bog med det samme kan påbegynde fremstilling af varerne.

Priser

Alle priser er inklusiv 25% moms.

Betaling

Betalingen sker via en samlet faktura til den person, der har afgivet ordren, medmindre andet er skriftligt aftalt. Betalingen skal ske inden den angivne forfaldsdato.

Reklamation

I tilfælde af reklamation (fejl eller mangler på varen) skal dette meddeles til Din Blå Bog seneste 14 dage efter modtagelse.

Reklamation skal meddeles via e-mail til [email protected]

Specialfremstillede varer, som blå bøger, kan ikke returneres. Ved afgivelse af ordrer på disse varer accepteres det, at fremstilling påbegyndes med det samme. Din Blå Bog indestår for indsamling af data samt trykning af Blå Bog. Din Blå Bog har ansvaret for trykningen og bogens kvalitet. Eleverne/skolen skriver og godkender selv teksterne og skal organisere dette. Eleverne/skolen har således ansvaret for indholdet af teksterne.

Privatlivspolitik

Din Blå Bog behandler personoplysninger for kunder og andre personer som retter henvendelse til Din Blå Bog som led i forespørgsel eller køb af et produkt. Herudover behandles personoplysninger vedrørende elever og lærere, der indgår i udarbejdelsen af de blå bøger.

Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan Din Blå Bog behandler personoplysninger i kundeforhold, og hvilke rettigheder de registrerede personer har i den forbindelse.

De oplysninger som behandles, modtages typisk fra den registrerede selv, klassekammerater eller fra den person, som har indgået aftaleforholdet.

Kontaktoplysninger på den dataansvarlige

Din Blå Bog I/S

Valdemarsgade 2, 3. tv

5000 Odense C

CVR-nr. 37 34 61 52

Tlf: 26 81 75 94

Mail: [email protected]

Hjemmeside: https://dinblaabog.dk//

Har du spørgsmål om Din Blå Bogs behandling af dine personoplysninger, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os herom på [email protected].

Behandling af personoplysninger

Personoplysninger er oplysninger, der kan identificere en fysisk person enten direkte via f.eks navn eller cpr.nr, eller indirekte via sammenholdning af flere data som f.eks. personlig mailadresse eller direkte telefonnummer.

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger:

  • Almindelige personoplysninger, herunder identifikationsoplysninger som fulde navn, telefonnummer og adresse, oplysninger om sociale medier mv., oplysninger om alder, skolegang, daglige rutiner mv., der indgår i udarbejdelse af blå bøger, samt andre kontaktoplysninger, som du måtte afgive i forbindelse med en henvendelse.

Formål med behandling og retsgrundlag

Formålet med vores databehandling af de indsamlede personoplysninger er at levere det ønskede produkt, og hvis relevant besvare din henvendelse.

Retsgrundlaget, som ligger til grund for behandling af personoplysninger til formålet, er:

  • Din Blå Bog har indhentet dit samtykke til behandling af dine personoplysninger, jf. artikel 6, stk. 1, litra a i persondataforordningen.
  • Behandlingen er nødvendig for opfyldelse af en aftale med Din Blå Bog om levering af varer eller ydelser, jf. artikel 6, stk. 1, litra b i persondataforordningen.
  • Din Blå Bog har en legitim interesse i at besvare din henvendelse, jf. artikel 6, stk. 1, litra f i persondataforordningen.

Videregivelse af dine personoplysninger

Din Blå Bog videregiver kun personoplysninger til andre, såfremt der en forpligtelse hertil via lovgivning, eller i det omfang det er nødvendigt for, at Din Blå Bog kan levere sin ydelse.

Dette omhandler bl.a. videregivelse til databehandlere:

  • Digitaltryk Odense (trykning)
  • Morning Train (hosting?)

Opbevaring og sletning af dine personoplysninger

Dine personoplysninger opbevares så længe, vi har en aftale om levering af varer eller ydelser, hvor du er kontaktperson eller på anden måde indgår, f.eks. som led i udarbejdelsen af en blå bog. Efter levering af produktet eller afslutning af kundeforholdet opbevares dine oplysninger så længe, der er sagligt formål hermed.

Således bevares oplysninger, der er en del af regnskabsmateriale, i fem år i overensstemmelse med bogføringsloven. Oplysninger, der kan være relevante for et eventuelt retskrav, opbevares i tre år i henhold til forældelsesloven, eller til kravet er endelig afgjort ved en retsinstans. Oplysninger, der indgår i udarbejdelsen af blå bøger, slettes, så snart den registrerede trækker sit samtykke tilbage eller senest 60 dage efter den blå bog er leveret.

Dine rettigheder

Du har til enhver tid ret til at få indsigt i dine oplysninger og få rettet eventuelle fejl. Du har i visse tilfælde ret til at få slettet dine oplysninger, få begrænset behandlingen, gøre indsigelse mod behandlingen og få dine oplysninger udleveret digitalt.

Ønsker du at gøre brug af ovenfor nævnte muligheder kan du kontakte os på [email protected]åbog.dk.

Du kan klage over behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Cookiepolitik

 

Introduktion

Når du besøger vores hjemmeside, bliver der indsamlet en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. I denne cookiepolitik kan du læse om de informationer, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og genkendes af hjemmesiden ved dit næste besøg og som gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, og gør det muligt at genkende din IP-adresse. Cookies placeres, når du accepterer brug af cookies.

Retsgrundlaget for behandling af din IP-adresse er dit samtykke, jf. persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra a.

Hvordan undgår jeg cookies?

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Websitet indeholder cookies fra tredjeparten Morningtrain ApS.

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din computer eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Du kan få yderligere oplysninger om, hvordan du undgår cookies ved at klikke på dette link: http://minecookies.org/cookiehandtering/.

Hvor lang tid opbevarer vi cookies?

De cookies, der er sendt til dig fra vores hjemmeside, vil blive opbevaret i højst 26 måneder fra sidste gang du var inde på hjemmesiden. Hver gang du besøger vores hjemmeside igen, forlænges perioden. De pågældende cookies opbevares derfor i højst 26 måneder fra dit seneste besøg på vores hjemmeside.

Hvad bruges cookies til på vores hjemmeside?

Vi bruger cookies til statistik, tilpasning og opretholdelse af indhold og tjenester, så de stemmer overens med dine og andre brugeres interesser og ønsker.

Cookies fra vores samarbejdspartnere

Mere om cookies

Vores cookiepolitik er baseret på kravene i ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”. Bekendtgørelsen indeholder en række regler angående information om og samtykke til, hvilke cookies der lagres på din computer. Derudover behandler vi de personoplysninger, vi eventuelt modtager i cookies i overensstemmelse med persondataforordningen.

Dine rettigheder

Du har til enhver tid ret til at få indsigt i de personoplysninger, vi eventuelt behandler i forbindelse med vores brug af cookies. Du har også ret til at få rettet eventuelle fejl. Du har i visse tilfælde ret til at få slettet dine oplysninger, få begrænset behandlingen, gøre indsigelse mod behandlingen og få dine oplysninger udleveret digitalt.

Kontakt til udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Din Blå Bog I/S

Valdemarsgade 2, 3. tv.

5000 Odense C

CVR-nr. 37 34 61 52

Telefon: 26 81 75 94

Email: [email protected]

Ønsker du at gøre brug af dine rettigheder eller har spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

 

Klage

Du kan klage over behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Cookies på Din Blå Bog

Indarbejd herunder en oversigt over aktuelle cookies a la:

Juridisk

Kontakt

Send os en besked