Bøger som du vil huske gemme

Sådan fungerer det

Vi har nok Danmarks nemmeste skrivesystem, der samtidig sikrer i får en lækker blå bog. I skal blot:

– Vælge hvilken model i ønsker
– Hvilke overskrifter i ønsker
– Hvor mange ekstra sider i ønsker (fx. ekstra billeder forord osv.)
– Hvornår i ønsker at starte med at skrive
– Hvornår i ønsker bøgerne leveret

Hvilke overskrifter ønsker i?

3 steps til at komme igang

Alle elevsider har det samme layout, som i kan se på billedet. For at komme i gang skal vi blot vide, hvilke overskrifter i ønsker til elevsiderne:

1. Vælg hvilke overskrifter i ønsker

– Under navnet skal i vælge 1-3 overskrifter til faktafelterne, som er korte info såsom Hus, Snapchat, Telefon osv.

– Under disse skal i vælge 1-8 overskrifter til kategorifelter, som er store tekstfelter såsom 3 ting på en øde ø, Kendetegn, Scoringer, Dig om 10 år osv.

2. Vælg hvilket format i ønsker

– I kan både få bogen i A4 og A5 og i enten hardcover eller softcover

3. Udfyld formularen og få tilsendt et tilbud

– Når vi har modtaget jeres information igennem formularen, tilsender vi jer logins til skrivesystemet og i er igang med det samme.

A4 eller A5? Hardcover eller softcover?

I sætter rammerne

Din Blå Bog tilbyder som standard løsninger A4 og A5 bøger i enten hardcover eller softcover. Hvis der ønskes andre formater, kan dette aftales.

På billedet ses standard forside og bagside til jeres blå bog. I kan dog helt selv bestemme, hvordan forside og bagsiden skal se ud og hvad der skal stå. Ikke nok med at i har mulighed for at få tilpasset layoutet og indhold på standard forside og bagside, så kan i faktisk også helt selv lave det. I kan blot lave jeres egen forside og bagside i et Word document – sikre samme størrelse som siderne – gemme som PDF og tilsende os. I bestemmer derfor helt selv, hvordan bogen skal se ud.

Der er dog visse krav til kvalitet af eventuelle farver eller billeder, som der skal tages højde for.

Ens layout for alle elevsider

Ens elevside layout

Via vores online skrivesystem får i en bog med et flot og ens layout, man også ønsker at læse i om 20 år.
Når I vælger vores skrivesystem til jeres blå bøger, er i sikre på at få en flot bog med fx ens, font, linjemellemrum, overskrifter, mellemrum osv.

Det kan være svært at få det hele til at se pænt og ens ud i Word, Docs eller lignende, men det har vi gjort super nemt. I skal ikke tænke på layoutet, men blot skrive nogle sjove og mindeværdige blå bøger.

Alle elevsider har plads til et billede og herefter de overskrifter i ønsker. I kan altid uploade ekstra sider med flere billeder eller anden tekst. Dette gøres selvfølgelig også inden i skrivesystemet, hvor i også kan placere siderne lige hvor i ønsker dem i bogen.

Sådan fungerer skrivesystemet

3 login niveauer

Masterlogin, lærerlogin og elevsidelogin

Hver elev i bogen får deres egen side og et unikt login til denne side. Det vil sige, at en klasse på 20 elever vil få tilsendt 20 logins – et til hver elevside. I kan herefter helt selv bestemme, hvordan I vil dele disse logins ud samt hvem, der skal skrive om hvem.

Der er mulighed 3 login niveauer:

  1. Elevsidelogin: Dette login har adgang til den enkelte elevside
  2. Lærerlogin: Dette login har adgang til alle elevsider i den pågældende klasse/opdeling.
  3. Masterlogin: Dette login har adgang til alle elevsider i alle klasser/opdelinger.

Ved at gøre brug af vores online skrivesystem, kan i spare en hel del ressourcer og tid, da systemet sørger for kun at vise indhold til de korrekte personer. Det sikrer samtidig det samme layout på alle elevsider, så i får en flot blå bog med en rød tråd igennem layoutet.

Features

Vores online skrivesystem har en lang række features, som gør processen nem for jer. Herunder kan i læse nogle af dem.

Hver elevside har kun én side, med mindre andet er aftalt. Der er en begrænsning på hvor mange tegn, man kan skrive per elevside. Denne begrænsning vil fremgå i øverste højre hjørne, når man logger ind på en elevside.
Det er super hurtigt at finde den rette elevside! Masterlogin har en søgefunktion, hvor man kan søge efter navnet på eleven eller brugernavnet tilknyttet den pågældende elev.

Ud fra hver elev kan man trykke på “Ret, rediger og lås”. Dette åbner den pågældende elevside, hvor man retter på alt indhold, som eleverne har skrevet på siden.

Nederst på den pågældende elevside kan man trykke på “Lås side”, hvilket vil låse elevernes adgang til denne side.

Ønsker man at låse siden op for elevadgang igen kan man trykke på “Lås side op”.

Har I mange elever, eller ønsker I blot en hurtigere vej end at søge på hver elev, kan I benytte jer af vores “Se, ret og lås alle sider samtidig” funktion, som viser alle elevsider. Her kan I scrolle igennem samtlige elevsider og trykke på enten “Gem og lås side” eller på “Lås side op”.
Med masterlogin, kan I uploade jeres egne designede ekstra sider under fanen “PDF upload”. I kan lægge lige så mange ekstra sider ind, som I har lyst til, så længe der er aftalt et ca. antal med os på forhånd. Man skal dog være opmærksom på, at det udelukkende er pdf-filer, der kan uploades, og at det skal være i samme format som resten af bogen, altså A4 eller A5 afhængigt af, hvilket format I har valgt.

Det er ikke alle elever, som har de samme oplevelser. Derfor er det heller ikke altid alle, som har indhold til hvert enkelt faktafelt eller kategorifelt.

Vi har derfor sørget for, at alle overskrifter uden indhold, bliver slettet automatisk, så ingen får en blå bog med tomme felter.

Kun fantasien sætter grænser

I bestemmer selv overskrifterne i jeres blå bog

Når I bestiller en blå bog, skal I vælge overskrifterne:

I kan vælge 1-3 faktafelter, som eksempelvis kan være snapchat, klasse, hus, adresse eller andet. Jeres faktafelter kan ses på billedet under vedkommendes navn.

I kan vælge 1-7 kategorifelter, som udgør størstedelen af hver elevside. Det kan eksempelvis være “3 ting på en øde ø”, “Scoringer”, “Klassens…” eller andet. Dette fylder størstedelen af siderne.

Kontakt

Send os en besked

×
×

Cart