Lang historie kort

Om os

Er du nysgerrig på hvem du handler med?
Læs lidt mere om vores historie og vores mange års erfaringer med blå bøger. Der er mange ting at tage højde for når man skal have produceret blå bøger-
og vi har prøvet det hele!
Hvis du mangler svar på noget eller er ekstra nysgerrig, står vi til rådighed via telefon, mail og chat.

Lang historie lidt længere

Vores historie

Din Blå Bog startede i april 2016, hvor de første blå bøger blev trykt til efterskoleelever, der afsluttede deres skoleår og ønskede deres minder foreviget. Din Blå Bog bliver drevet af de to ejere Daniel Risvig og Sebastian Juel, der overtog virksomheden i 2016.
Der manglede en nem måde at skrive sin blå bog på, uden at skulle bruge mange dage på det i forskellige Word dokumenter for herefter selv at skulle sammensætte sin blå bog. Det var også svært at få en flot blå bog, der så ens ud og ikke var skrevet med forskellig skrift, i forskellig størrelse, forskelligt format osv.

 
Derfor udviklede Din Blå Bog et nemt og smart skrivesystem, der skulle sikre, at siderne i de blå bøger så flotte og ens ud og ikke mindst for, at det skulle være nemt at skrive en blå bog. Din Blå Bogs online skrivesystem blev udviklet og har siden ikke stoppet med at udvikle sig. År for år blev systemet smartere samtidig med, at flere muligheder for en federe blå bog opstod samt en nemmere måde at skrive på. Læs evt. mere om skrivesystemet HER.

Siden 2016 har flere og flere afgangselever valgt at bestille deres blå bøger hos Din Blå Bog, og virksomheden leverer nu både til folkeskoler, efterskoler, gymnasier, højskoler, universiteter og andre ungdomsuddannelser. Virksomheden leverer desuden blå bøger til danske værnepligtige og udsendte soldater.

Din Blå Bog har gennem årene også forbedret selve bøgerne og leverer nu udelukkende garnhæftet blå bøger der gør, at bogen holder for livet. Derfor kan man bevare sine minder og læse i sin blå bog igen om mange år. Læs evt. mere om vores blå bøger HER.

Det er vigtigt for virksomheden, at alle får den blå bog de ønsker. Derfor ydes der support alle døgnets vågne timer. Dette er for at give kunden den bedste oplevelse samt være sikker på, at eleverne også kan få hjælp til deres blå bog efter skoletid. Din Blå Bog er meget fleksibel i forhold til kundens ønsker om design, ekstra sider, forside, bagside osv. og tilbyder, at man kan indsætte sine egen designs i sin bog og få produktet, som man ønsker det.

Din Blå Bog fortsætter med at levere kvalitets blå bøger til kunder i hele Danmark, og arbejder fortsat på at give kunden den nemmeste og smarteste måde at skrive sin blå bog på og sikre, at man kan bevare sine skoleminder.

Daniel Risvig Borg

Kundeansvarlig

IMG_0007-removebg-preview (1)

Sebastian Juel Hemmersam

Produkt- og


marketingansvarlig

Kontakt

Send os en besked

×
×

Cart