Simpelt.

Priser

Sådan køber du

Softcover-modellen er vores prissikre udgave af en blå bog. Som det ligger i navnet er det en blød udgave af vores blå bog. I forhold til andre bløde modeller på markedet er dette blandt de absolut bedste. 

Ved at bestille en softcover model er man sikret en blød blå bog med en lang levetid og naturligvis også mulighed for altid at dykke ned i sine gamle minder.

Størrelse: A5

Indvendigt papir: 130 g silk

Omslag: Cromocard, bestrøget

En A4 model koster 20kr. ekstra pr. bog.

Alle priser er inklusiv moms

Vi forbeholder os retten til at ændre prisen ved små oplag. 

Hardcover-modellen er vores high-end blå bog, til den som ønsker en virkelig flot og æstetisk blå bog. Her er der ikke sparet på noget: omslaget er lavet i 170 g silk som er noget af det bedste på markedet og indvendigt 130 g silk. Denne papir-type egner sig godt til billeder, som mange blå bøger har.

Papiret er derudover overfladebehandlet, så det får en glansfuld overflade og sikrer en behagelig læseoplevelse.

Ved at bestille en hardcover model er man sikret en bog som vil holde rigtig længe og altid kan tages frem når man ønsker at dykke ned i sine gamle minder og klassekammerater.

Størrelse: A5

Indvendigt papir: 130 g silk

Omslag: 170g silk, bogpap

En A4 model koster 20kr. ekstra pr. bog.

Alle priser er inklusiv moms

Vi forbeholder os retten til at ændre prisen ved små oplag. 

Når du køber en fysisk blå bog hos Din Blå Bog, får du altid en gratis e-bogs version med i købet uden ekstra omkostninger. Den blå e-bog kan ikke købes separat.

Læs mere om E-bogen HER

Prisen på vores tøj afhænger af hvor mange du bestiller samt om du ønsker tryk eller ej. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på din ordre. Husk vi tilbyder flere modeller end hvad der er fremvist på siden, så har du specielle ønsker så tøv ikke med at tage kontakt. 

Det eneste du skal gøre, for at købe eller at få et uforpligtende tilbud, er at tage kontakt til os. Skriv til vores kundeansvarlige Daniel, og han vil hjælpe jer igennem processen. Der kan forventes svar inden 24 timer, og som regel før.

Tag kontakt her