Inspiration til DINBLAABOG.DK

Inspiration

Her kan du finde inspiration til hvad jeres blå bog kan indeholde. Der er massere af muligheder, så det er bare om at vælge dem man finder mest underholdende!

Bl bog inspiration
Bl bog inspiration
Bl bog inspiration

Personlige oplysninger?

Personlige oplysninger dækker over navn, fødselsdag, adresse, e-mail, telefon etc, hvem boede pågældende på værelse med? Hvilket værelse og hvilken klasse?

Hvis personen var et dyr?

Hvis personen hvorom du skriver skulle være et dyr, hvilket dyr ville så være mest passende? Vi er alle forskellige og det kommer netop til udtryk ved denne opgave!

Kendetegn?

Alle mennesker er forskellige. Så hvad kendetegner netop personen du skriver blå bog om? Det kunne være kælenavn, den meste anvendte sætning, gode og dårlige vaner etc.

Bl bog inspiration
Bl bog inspiration
Bl bog inspiration

Scoringer?

Hvem har pågældende scoret og hvor mange? Nogle har mange erobringer på cv’et og andre få. Her er der rig mulighed for at nævne de forskellige.

3 ting med på en øde ø?

Hvis personen skulle rejse ud og bo på en øde ø, og personen kun måtte tage tre ting med. Hvilke tre ting ville det så blive?

 

Hvordan bliver man husket?

De fleste bliver husket for et eller andet. Men hvad med netop denne person? Har pågældende gjort noget rigtig pinligt eller beundringsværdigt, som skal med i din blå bog?

 
Bl bog inspiration
Bl bog inspiration
Bl bog inspiration

Gode råd?

Det er (næsten) altid godt at få gode råd med på vejen. Hvis klassen skulle give den pågældende person et godt råd med i den blå bog, hvad skulle det så være?

Personens højeste ønske?

De fleste af os går rundt med et højt ønske om et eller andet. Men hvad med netop den person, som du skriver om? Ved du hvad pågældendes højeste ønske er?

 

Mest pinlige øjeblik?

Vi har alle sammen haft et pinligt øjeblik, vi helst så at omverdenen ikke havde nys om. Men så går det sjove jo af det! Hvad har din person gjort af særdeles pinlige ting?

sebastian@dinblaabog.dk – 2483 0653

daniel@dinblaabog.dk – 2681 7594

Valdemarsgade 2, 3. tv.

5000 Odense C