Konceptet og ideen

Category:

Din Blå Bog logo

Din Blå Bog

Er en virksomhed startet af to unge iværksættere der har erfaring med markedsføring, virksomhedsdrift, markedsanalyser mm. Vi er begge bosat i Odense hvorfra vi driver virksomheden. Vi kommer dog tit på visit, på diverse skoler rundt om i landet, og vi kommer også gerne ud til jeres. Vi vil nemlig meget gerne fortælle om og fremvise vores produkter, der ikke kan sammenlignes med andre på markedet. 

Konceptet

En kærneværdi i virksomheden er at yde hurtig og effektiv service til alle. Spørgsmål vil blive besvaret hurtigt og eventuelle problemer vil der blive taget hånd om, også efter almindelig arbejdstid, da vi vil stå til rådighed for vores kunder mest muligt. Konceptet bag virksomheden er at videreudvikle blå bøger for at gøre dem nemme, lækre og moderne. Vores it-system gør det utrolig let at lave en lækker blå bog, hvor brugeren selv har muligheden for at være med til at vælge design og og selvfølgelig indhold. I vil altså slev have stor indflydelse på jeres bog, hvis i ønsker det. Den fysiske blå bog bliver tilbudt i en prisvenlig model og en rigtig lækker hardcover model, for at opfylde alles ønsker og krav. Det er desuden muligt at lave et personligt bogomslag for lige netop jeres årgang/klasse. 

Som noget nyt vil vi også tilbyde en moderne E-bogs version af jeres blå bøger. Her vil i kunne logge ind på vores hjemmeside, og altid have adgang til jeres gode minder online. Bogen er stadig privat for jer, da i vil få uddelt jeres egne login oplysninger. Vi er stolte over at være de eneste i Danmark, der tilbyder denne løsning, og vil kunne tilbyde jer noget helt eksklusivt. Så hvorfor ikke få afsluttet et fantastisk forløb, med en fantastisk blå bog hvor i vil kunne gemme jeres minder forevigt. 

TAGS:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *