OFTET STILLET SPØRGSMÅL
HOS DINBLAABOG.DK

FAQ

Spørgsmål?
I tvivl?
Nysgerrig?

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår modtager vi vores blå bøger?

Vi aftaler i fællesskab en leveringsdato for hvornår I har jeres blå bog.
Vi anerkender vigtigheden i at bøgerne bliver leveret som aftalt og derfor er det naturligvis en af vores absolut højeste prioriteter at efterkomme dette.

Hvordan skal vi udarbejde vores blå bog?

Vi har udviklet et smart webbaseret system der gør det hurtigt og nemt for jer at udarbejde jeres blå bog. Den ansvarlige på skolen får et papir hvorpå der står et link til siden med systemet og en liste med logins til alle eleverne. Efter I er logget ind, bliver I mødt af en blank side, hvor I kan trække billeder ind og skrive den tekst der skal være på siden om den pågældende elev.
Slutteligt trykkes der på ‘gem’ og så klarer vi resten.

Kan vi få et prøvetryk?

Vi kan desværre ikke sende et prøvetryk af den blå bog. Vi anbefaler at vi her mødes fysisk hvor vi kan medbringe et eksempel på en blå bog, så I klart og tydeligt kan danne jer et overblik over produktet.

Hvor mange skal vi minimum være for at bestille?

Vi har ikke nogen fast minimum grænse, så tag endelig kontakt til os også finder vi en løsning.

Hvordan forgår betalingen?

I skal gerne have en kontaktperson (fx en lærer eller elevrådsformand) som står for betalingen. Kontaktpersonen samler penge ind fra eleverne, og vi sender en faktura til kontaktpersonen. Hvis i ikke har en kontaktperson, hjælper vi jer selvfølgelig med at finde en løsning. Vi tager også gerne imod mobilepay.

Hvordan bestiller vi blå bøger?

I tager kontakt til os gennem mail, telefon eller vores kontaktformular på hjemmesiden og så aftaler vi antallet af blå bøger og den dertilhørende pris i fællesskab.

Kan vi indsætte foto i vores blå bog?

Ja! Der kan indsættes et foto pr. elev.

Hvordan fungerer E-Bogen?

Kommer snart!

Er min E-Bog privat?

Det er KUN dig og din egen klasse/årgang som kan se jeres online E-Bog. Det vil nemlig kræver et brugernavn og en adgangskode at tilgå jeres E-Bog.

Læs desuden mere om os på vores blog, eller tag kontakt til os via vores kontaktformular eller vores kontaktinformation i bunden af siden.