Elevtøj hos DINBLAABOG.DK

Elevtøj i høj kvalitet

Jeres ønske - Vores opgave

Vi tilbyder meget forskelligt elevtøj lige fra trøjer til tights til t-shirts. Vores udvalg er stort, og vi kan helt sikkert finde det rigtige til jer. Kontakt os for at få et konkurrencedygtigt tilbud. Nedenfor kan I se et lille udvalg af vores produkter, men vi tilbyder meget mere i forskellige prisklasser.

Premium Hooded Sweat Jacket

Elevtøj Premium Hooded Sweat Jacket

Lightweight Hooded Sweat

Elevtøj Lightweight Hooded Sweat

Lightweight Raglan Sweat

Premium Set-In Sweat

Elevtøj Lightweight Raglan Sweat

Classic Elasticated Cuff Jog Pants

Elevtøj Classic Elasticated Cuff Jog Pants

Classic Woman Tights

Elevtøj Classic Woman Tights

Tag kontakt for at bestille

Praktisk info

  • I vil altid have mulighed for at kunne prøve jeres elevtøj, så I er sikre på at få den rigtige størrelse. Vi kommer gerne ud til jeres skole med prøver på tøjet og hjælper jer med at finde den rigtige størrelse.
  • Vi tilbyder også logo- og navnettryk på elevtøjet. Få fx din efterskoles logo trykt på trøjen og få endnu et minde fra din efterskoletid eller få trykt et minde fra en uforglemmelig studietur. Mulighederne er mange, så tøv ikke med at kontakte os. 
  • Udover de klassiske sweatshirts og hoodies tilbyder vi fx. også træningstøj. Så går du på en gymnastik eller sportsefterskole, kan vi helt sikkert finde det rigtige træningssæt eller de rigtige shorts, tights eller t-shirts.
  • Få et gennemgående look ved at bestille alt dit efterskoletøj hos Din Blå Bog. Her vil du få tøj, der passer sammen med logotryk og navnetryk, hvis det ønskes. Hvis I ønsker både at købe tøj samt blå bøger hos Din Blå Bog, er I meget velkommen til at tage kontakt til os for et specielt tilbud. Vi kan tilbyde jer en yderst konkurrencedygtig pakkepris på jeres elevtøj samt blå bog.