E-Bog hos DINBLAABOG.DK

Kun hos DinBlåBog.dk

Anywhere, Anytime
Simpelt
Fremtiden

E-Bog

Når du køber en blå bog hos Din Blå Bog, følger der altid en online e-bog version med. Hos Din Blå Bog er dine minder i højsædet, og vi ved, hvor let man kan smide en fysik bog væk eller glemme, hvor man har gjort af den. Derfor har Din Blå Bog tænkt ud af boksen og lavet et system, hvor den købte fysiske blå bog også bliver kreeret som en e-bog med flotte visuelle effekter. Din minder er herved foreviget på et helt nyt niveau!

Scroll helt ned på denne side, for at finde din gamle blå bog i form af en e-bog!


Hvordan får jeg min E-bog?

Når man køber en  fysisk blå bog hos Din Blå Bog, får man automatisk og helt gratis adgang til den selv samme bog i form af en flot E-bog. Skulle man ønske kun at få lavet en E-bog til årgangens blå bog, er dette også muligt ved nærmere aftale. Man kan finde sin E-bog her på denne side, ved at scrolle lidt længere ned. Der er landet delt op på Jylland, Fyn & øerne og Sjælland, og her skal man blot finde sin skole og sin årgang, og derefter klikke på linket. Og voila, du har nu din blå bog på nettet.

Hvad kan E-bogen?

E-bogen er udviklet til at fremstå som en fysisk bog. Der er blandt andet effekter, som får bogen til visuelt at bladre som en fysisk bog. E-bogen giver mulighed for at søge efter specifikke ord eller navne. Der vil derfor ikke længere være behov for at bladre hele bogen igennem, for blot at finde én bestemt person. Man skriver blot det man søger efter, hvorefter e-bogen finder det søgte med det samme. Man kan slå e-bogen op i fuld skærm, downloade e-bogen som pdf samt zoome ind på siderne.

Hvordan er sikkerheden?

En blå bog kan indholde personlige ting, som man kun vil dele med sine gamle venner. Derfor er det vigtigt, at KUN I har adgang til jeres blå bog. Alle e-bøger er beskyttet med et unikt kodeord, som vi i fællesskab kommer frem til. I bestemmer altså helt selv, hvad jeres unikke kodeord til jeres e-bog skal være. Vi sørger for at i alle modtager jeres unikke kodeord og skulle det ske, at i mister det, er man velkommen til at give os et kald. Her skal der selvfølgelig fremvises ID 😉