Blå bog hos DINBLAABOG.DK

Blå bøger
og innovativ software

Hardcover
Softcover
Skræddersyet software

Blå bøger & smart software

Din Blå Bog tilbyder en nem og enkel it løsning når du skal skrive din blå bog.
Alle elever i din klasse/årgang vil modtage login oplysninger, til den side hvor bogen bliver skrevet. Du kan vælge at bytte login oplysninger med din kammerat så i skriver om hinanden, jeres lærer kan få alle oplysningerne så i skriver om hinanden på klassen eller i kan vælge en helt tredje måde. Det er altså helt op til jer, hvem i vil skrive om, og hvordan i vil gøre det. Personen der bliver skrevet om vil ikke kunne se hvad der blever skrevet om ham/hende selv. Via vores it system vil i også kunne indsætte et billede af hver elev. I vil også få mulighed for at få et super login hvor en lærer/rektor eller andet kan logge ind og se alle jeres bøger igennem inden i får dem trykt.
Hvis i vælger vores løsning der inkluderer en E-Bog vil i altid kunne logge ind og se jeres E-Bog i et flot layout.
Det kræver intet ekstra arbejde fra jer at få E-Bogen!
Få inspiration til jeres blå bog her!

Hardcover

blue

Hardcover-modellen er vores high-end blå bog, til den som ønsker en virkelig flot og æstetisk blå bog. Her er der ikke sparet på noget: omslaget er lavet i 170 g silk som er noget af det bedste på markedet og indvendigt 130 g silk. Denne papir-type egner sig godt til billeder, som mange blå bøger har.

Papiret er derudover overfladebehandlet, så det får en glansfuld overflade og sikrer en behagelig læseoplevelse.

Ved at bestille en hardcover model er man sikret en bog som vil holde rigtig længe og altid kan tages frem når man ønsker at dykke ned i sine gamle minder og klassekammerater.

Størrelse: A5

Indvendigt papir: 130 g silk

Omslag: 170g silk, bogpap

Hardcover: 199 kr stykket

Prisen er inkluderet en online version af jeres blå bog!

blue

Softcover

blue

Softcover-modellen er vores prissikre udgave af en blå bog. Som det ligger i navnet er det en blød udgave af vores blå bog. I forhold til andre bløde modeller på markedet er dette blandt de absolut bedste. Materialet brugt i denne bog er tilsvarende hardcover-modellen, nemlig 130 g silk.

Forskellen ligger i omslaget, hvor der i denne model bruges Cromocard, hvor ydersiden er bestrøget.

Ved at bestille en softcover model er man sikret en blød blå bog med en lang levetid og naturligvis også mulighed for altid at dykke ned i sine gamle minder.

Størrelse: A5

Indvendigt papir: 130 g silk

Omslag: Cromocard, bestrøget

Softcover: 149 kr stykket

Prisen er inkluderet en online version af jeres blå bog!

blue

Smart software

Et innovativt softwaresystem gør skriveprocessen let som en leg

log ind blå bog, blå bog, blå bøger, køb blå bog, årsbog, elevtrøjer, elevtrøje, e-bog, online blå bog

Log ind

Hver side i jeres blå bog for sit eget unikke login. Hver elev har altså sit eget login. Derefter kan i helt selv bestemme, om i vil skrive om hinanden 2 og 2, i mindre grupper, i fællesskab med klassen eller helt som i selv vil.

køb blå bog, blå bog, blå bøger, køb blå bog, årsbog, elevtrøjer, elevtrøje, e-bog, online blå bog

Skriv blå bog

I kan nu gå igang med at skrive indholdet i jeres blå bog. Når i har skrevet om personen, kan i før i gemmer siden, få vist en trykfil, så i kan se, hvordan siden vil se ud i jeres kommende blå bog. Forsiden og bagsiden bliver ikke skrevet i vores system, da det er meget forskelligt, hvad i som skole eller klasse ønsker. Forsiden og bagsiden bliver lavet efter jeres eget ønske, og aftales efter jeres behov.

rediger blå bog, blå bog, blå bøger, køb blå bog, årsbog, elevtrøjer, elevtrøje, e-bog, online blå bog

Gem og redigér

Du kan gemme og redigere bogen som det passer dig. Vores system kan tilgås fra alle platforme. Dette inkluderer computere, tablets og sågar telefoner.

færdigskrevet blå bog, blå bog, blå bøger, køb blå bog, årsbog, elevtrøjer, elevtrøje, e-bog, online blå bog

Færdig!

Når den aftalte dato for deadline nåes gemmes den endelige blå bog atter i systemet. Derefter sammensætter vi bøgerne og gør dem klar til at blive sendt til tryk. Når de er trykket bliver de med det samme sendt til den aftalte adresse hvor I så modtager de blå bøger.